Over contain

Graag ontmoet ik jou als de unieke mens die je bent met jouw eigen unieke verhaal. Misschien voel je je niet goed in je vel? Misschien heb je het gevoel van niet goed genoeg te zijn? Misschien ben je ziek en zoek je naar een manier om dit een plaats te geven in je leven? Misschien ga je gebukt onder het verdriet van iets dat je is overkomen? Misschien is je draagkracht weg, en ervaar je vele zaken als een last? Misschien voel je je eenzaam en weet je niet hoe hier verandering in te brengen? Misschien staat je partnerrelatie onder spanning? Misschien staat je gezin onder spanning, en verlang je naar verbinding? Misschien ga je door een moeilijke (v)echtscheiding? 

over-contain_60df2059f3e16_phpAmV60t

In Contain omarm ik de hulpvraag die je hebt als jongvolwassene, als volwassene, als koppel, als gezin, of als gezin in (v)echtscheiding.

  • Wat draag je mee in je eigen rugzak?
  • Wat ervaar je als lasten?
  • Wat ervaar je als krachten?
  • Wat wil je graag anders zien?
  • Wat is je verlangen?

Binnen Contain is niets taboe, je bent meer dan welkom met alle vragen, alle onzekerheden, en alle twijfels die je hebt. We gaan samen op ontdekking, we zoeken samen naar het meest passende antwoord die hulp kan bieden op de hulpvraag die jij hebt. De contextuele counselingsgesprekken zullen steeds binnen een warme en veilige omgeving gebeuren. Ik neem de tijd om samen met jou op pad te gaan, met alle respect voor jouw eigen tempo. We vertragen samen waar het nodig is. Ik kijk er alvast naar uit om jou te mogen ontmoeten!

"Let's connect and discover together."

Melissa

  • Studies

In 2007 studeerde ik af als professionele bachelor in de orthopedagogie aan de Hogeschool te Gent. Hierna volgde ik verschillende vormingen: vorming sociale en emotionele ontwikkeling bij kinderen en jongeren, vorming omgaan met kinderen en jongeren met psychische problemen, vorming Geweldloos Verzet, vorming Hechting, vorming Sensoa: Vlaggensysteem. Ook behaalde ik het getuigschrift van Life Space Crisis Intervention (LSCI). In september 2018 startte ik met de tweejarige systemische contextuele counselingopleiding bij de contextuele leerschool Leren Over Leven, in december 2020 behaalde ik mijn diploma. in juni 2021 volgde ik: voortgezette supervisie voor counselors onder leiding van Paul Heyndrickx bij de contextuele leerschool Leren Over Leven te Gent. Mijn volgende opleiding zal duidelijk worden in de komende zomermaanden.

over-contain_60df205a006b4_phphL6G2H
over-contain_60df205a00b68_phpEMBGHT

Melissa

  • Werk

De voorbije 14 jaar heb ik gewerkt met kinderen, jongeren, volwassenen, koppels, ouders, gezinnen en families binnen de bijzondere jeugdzorg. De eerste jaren werkte ik als begeleidster binnen MFC Styrka te Gent. Na 7 jaar maakte ik de overstap naar het observatie en behandelingscentrum OBC De Waai te Eeklo. Ik startte als begeleidster in de leefgroep en maakte in februari 2018 de overstap naar contextbegeleidster. Binnen het OBC werk ik met gezinnen in een verontrustende opvoedingssituatie. Op 1 mei 2021 startte ik als counselor met mijn eigen praktijk CONTAIN, dit combineer ik met mijn job als contextbegeleider in het OBC.

Graag meer weten over Contain
of heb je een vraag?